Zemppi Areena, Kempele

12.4 - 13.4.2024

Yzärifest

TARINA

Yzärifestin tarina lähti hyvin vauhdikkaalla tavalla käyntiin 🙂

Zemppi Areenan toimiston sähköposti oli vuosien varrella täyttynyt Ysäriteemaisten artistien ja tapahtumien toiveista.

Tästä innostuneena lähdimme ideoimaan toimiston poppoolla kyseisen teeman tapahtumaa. Huomasimmekin heti alkuun, että eihän me ollakaan kyseisen genren asiantuntijoita 🙂 Tässä vaiheessa kuvaan astuu Oulussa majaansa pitävä Bad Boys Tuningin poppoo. Otimme herrasmiehiin yhteyttä ja istahdimme alas pieneen ”palaveriin”. Tästä yhteensaattamisesta iso kiitos meidän legendaariselle infrapäällikkö Jampelle.

Tämän tapaamisen tuloksena löimme lukkoon Yzärifest-tapahtuman, joka järjestetään vuosittain Zemppi Areenassa. Tapaamisessa myös sovittiin, että pitäähän se sitten jokainen vuosi arpoa jollekin onnekkaalle teemaan sopiva kulkuväline. JS-Automoto lahjoittikin ensimmäisille festeille koko tekijäporukalle harmaita hiuksia aiheuttaneen VW Corradon, joka sittemmin arvottiin tuunattuna onnelliselle voittajalle.

Sittemmin aktiivisiksi pääyhteistyökumppaneiksi Bad Boys Tuningin lisäksi ovat hypänneet myös Huippufiksi ja M-B Osa. Tällä poppoolla heitellään ja palloitellaan ideoita tulevaisuudessakin.

PS. Ensimmäinen vuosi mentiin Jyzärifest-nimellä mutta siitä tuli sen verran sanomista, että tapahtuman nimi oli vaihdettava 🙂

Yzärifestin tarina on vasta alussa 😉

 
Scroll to Top

LIPUT YZÄRIFEST 2024

– PERJANTAI 65€

– LAUANTAI 65€

– 2PV 95€

– KAVERILIPPU (2HLö) 2 PV 170€

VIP-LIPUT

– PE 129€ 

– LA 129€

Yhden päivän VIP-lippu sisältää: parhaat paikat lavan edestä, kaksi drinkkilippua, narikan, oman baaritiskin ja wc-alueen.

– 2 PV 199€

2 PV VIP-lippu sisältää: parhaat paikat lavan edestä, kaksi drinkkilippua per päivä, narikan, oman baaritiskin ja wc-alueen.

Hintoihin lisätään Ticketmasterin/Liveton käsittelykulut. Zemppi Areenan kioskista ilman käsittelykuluja.